Werken bij Gabson.

Wat ons origineel maakt, is dat Gabson een klein, gezellig bedrijf is met een doenersmentaliteit. Verder hebben we een super gaaf kantoor in het centrum van Haarlem. Nieuwsgierig naar onze vacatures?

Op zoek naar een leuke baan?
Wat vinden we belangrijk bij Gabson.

Als organisatie vinden we het belangrijk dat iedereen bij Gabson over een aantal competenties beschikt. Welke zijn dit?

Als je bij Gabson werkt verwachten we dat je flexibel bent. Soms betekent dit dat je je aanpast aan een verandering, vernieuwing omdat het nodig is. Tegelijkertijd is Gabson ook naar jou toe flexibel: heb je een idee, dan mag je de mogelijkheden verder onderzoeken.

Bij Gabson staan onze professionals en consumenten op nummer één. Dat vraagt om een klantgerichte mindset van iedereen, ongeacht je  functie. Iedereen is bij Gabson klantgericht. 

Verder vinden we het bij Gabson belangrijk dat je je bezighoudt met zelfontwikkeling. Waar ben ik goed in? En waar wil ik me nog in ontwikkelen? Je bent immers nooit uitgeleerd en je wilt als het goed is, groeien. Dat kan zijn je kennis verbreden of bepaalde vaardigheden en gedrag ontwikkelen. Daarom hebben we een gesprekscyclus en werken we met jaarplannen. Je formuleert je doelstellingen inhoudelijk én persoonlijk. Waar wil ik in groeien en hoe ga ik dat bereiken?

Kom werken bij Gabson.

Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij deze club van aanpakkers die in is voor nieuwe ideeën? Bekijk dan onze vacatures

Deze website maakt gebruik van cookies.