Specialisaties

Er is teamwork nodig voor het produceren en verkopen van effectieve en kwalitatieve huidverbeteringsproducten. Onze kracht is dat we dat we verschillende specialismen in huis hebben.

Marketing

Ons marketingteam is gericht op onze skincare professionals en op consumenten. Ze denken mee hoe ze hen kunnen prikkelen, inspireren en overtuigen van de kracht van onze merken.

Sales

We willen tevreden skincare professionals en consumenten en daar werken we natuurlijk allemaal aan mee. Hoe doen we dat? We geven hen advies over onze producten, behandelingen, marketingondersteuning en trainingen.

R&D

Onze R&D-afdeling ontwikkelt en produceert onze eigen merken: Vavin en 5K1N. Onze kennis zetten we in bij trainingen zodat onze skincare professionals hun cliënten op een deskundige manier kunnen adviseren en begeleiden, op weg naar een gezond functionerende huid.

HR

Bij Gabson zetten we in op werkgeluk. Betekenisvol werk hebben, goede relaties hebben, je kunnen ontwikkelen en plezier maken. Zo hebben we chief fun officers die de tofste trips in binnen- en buitenland organiseren en hebben we een Fuel-team dat activiteiten organiseert waar je van oplaadt.

Digital

Bij ons team digital draait alles om data, performance en innovatie. Team digital zorgt ervoor dat de juiste technologieën worden ingezet zodat onze interne procedures op rolletjes lopen en externe kanalen optimaal presteren.

Supply chain

Onze supply chain coördinator zorgt ervoor dat de voorraad altijd op orde is. Zo blijven de planken en schappen van onze skincare professionals vol staan en kunnen consumenten altijd bestellen.

Educatie

We willen dat onze skincare professionals het juiste advies kunnen geven aan hun cliënten. Hierbij is kennis delen over producten en de toepassing ervan belangrijk. Dat doen we door online en offline trainingen te geven en door consumenten te informeren op verschillende manieren over onze producten.

Finance

De Finance-afdeling zorgt ervoor dat we een gezond bedrijf zijn en blijven. Daarnaast ondersteunt Finance de verschillende teams bij het maken van belangrijke beslissingen.

Op zoek naar een leuke baan?

Deze website maakt gebruik van cookies.