Onze merken

Alle merken die wij vertegenwoordigen zijn gericht op het verbeteren van de huid, deze gezonder maken en deze sterker maken tegen invloeden van buitenaf of als voorbereiding en/of nabehandeling op een intensieve behandeling.

Omdat iedere huid anders is en daarmee een persoonlijke benadering vraagt, is het belangrijk de juiste informatie te krijgen rond een behandeling of thuisverzorging. Ons team van experts werkt daarom aan het leveren van de juiste tools voor educatie en communicatie zodat deze producten maximaal resultaat kunnen bieden bij optimaal gebruik. Voor vragen over de inzet of gebruik van onze producten? Neem vooral contact met ons op.
5K1N

Bij 5K1N vinden we dat iedereen een gezonde en beschermde huid verdient, ongeacht je huidtype, huidskleur, gender(identiteit), leeftijd of levensstijl.

Hush & Hush

Hush & Hush is de optelsom van meer dan 15 jaar onderzoek op het gebied van lichaamscellen en voedingsstoffen met als doel het onoverkoombare verouderingsproces te vertragen.

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid.

Vavin

Met Vavin leg je de basis voor een gezonde huid. Hierdoor is de huid minder kwetsbaar en optimaliseer je de huidbehandeling.

Deze website maakt gebruik van cookies.