Cultuur.

Cultuur is iets wat ons als organisatie verbindt. We vinden het belangrijk dat iedereen weet waar Gabson voor staat, wat ons drijft. We hebben daarom onze cultuurwaarden verwoord: vernieuwing, open, doenersmentaliteit en vrijheid.


Bij Gabson houden we van vernieuwen. We lopen niet weg van verandering, sterker nog: we lopen dit eerder tegemoet en we blijven continue op zoek naar verbetering. Als we een kans zien, dan is er ruimte om dit te onderzoeken. En als het dan een goed idee is, dan gaan we ervoor. We wachten niet af. Daarom noemen we ons ook wel de club van aanpakkers.

Door onze cultuurwaarden te verwoorden weet iedereen wat onze cultuur is, is het duidelijk hoe we met elkaar omgaan en weten we wat ons verbindt. Dit leidt vervolgens tot een krachtige samenwerking.

Fuel en fun bij Gabson.

Binnen onze cultuurwaarden streven we een cultuur na waarin iedereen zich veilig, gewaardeerd en verbonden voelt. Daar zijn we dagelijks bewust mee bezig. Hoe doen we dit?

We hebben een eigen Fuel-programma samengesteld. Fuel staat voor opladen en bijtanken en dat doen we o.a. door in beweging te blijven en inspiratiesessies te organiseren. Met verschillende teamactiviteiten en teamchallenges win je punten waarmee je vervolgens een vrije dag kunt verdienen.

Naast een Fuel-team hebben we twee chief fun officers die de tofste trips in binnen- en buitenland regelen. Dat maakt werken bij Gabson uniek.

“Ik ben trots op dit team van experts dat verandering omarmt zodra het wenselijk is. Nieuwe ontwikkelingen binnen de wetenschap, de inzet van nieuwe media en de verandering van consumentengedrag vragen continu om aanpassing.”

Serge Beerepoot
Eigenaar Gabson

Je weet bij GABSON waar je aan toe bent. Iedereen is bij ons gelijk: we zijn niet zo van hiërarchie. Dat vinden we niet meer van deze tijd. De lijntjes zijn kort bij ons, we schakelen snel. Voor je het weet, zijn je plannen uitgevoerd. Je moet wel tegen een stootje kunnen want als je plan of idee tegenvalt, dan krijg je dat wel terug! We communiceren namelijk open, maar wel op een positieve en constructieve manier zodat je ervan kunt leren, én groeien… Dat maakt de cirkel weer rond!

“Bij GABSON staan we open voor feedback en verbetering: hier wordt iets mee gedaan. Iedereen krijgt een warm welkom bij ons, een kenmerk van onze open cultuur.”

Eva Arts
Campagne coördinator sales

Bij ons staat vrijheid en creativiteit hoog in het vaandel! Dit betekent dat nieuwe ideeën altijd welkom zijn en wanneer ze interessant zijn, je ze ook direct mag uitvoeren. Die vrijheid krijg je bij GABSON. We vinden het belangrijk om elkaar te helpen je veelbelovende ideeën waar te maken. Misschien heb je nog een tip of een helpende hand nodig? Die kunnen wij je bieden en zo helpen we je groeien. Dit willen we het liefst: zorgen dat onze professionals groeien én dat je als team samen succesvol bent.

“Fijne werksfeer, de flexibiliteit, mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en de altijd veel te gezellige borrels & uitjes en bootcamplessen!”

Kelly den Blanken
Technisch productmanager

Verandering & vernieuwing zit in ons DNA, we houden ervan! We zitten nooit stil bij GABSON want we zijn altijd op zoek naar verbetering(en). We blijven weg van woorden als hetzelfde en saai. We houden van verrassende nieuwe oplossingen. Daarom zijn nieuwe ideeën altijd welkom en waarderen we ze. Veranderingen omarmen we omdat we die als kansen zien. We zijn altijd met de volgende stap, oftewel groei, bezig. Kritisch omkijken hoort er ook bij want we willen wel dat de volgende stap nog beter is. Hierin drijft ambitie ons want we zijn nieuwsgierig of het toch niet nóg een beetje beter kan.

“Binnen GABSON is er veel ruimte voor groei en eigen initiatief waardoor je werkzaamheden divers en uitdagend zijn.”

Rianne Portegies
Campagnecoördinator

Onnodige discussie voeren of stilstaan? Dat is niet onze leefstijl. Je kunt ons eerder zien als een club van aanpakkers! Een doelgerichte club die van actie houdt. We zijn van ‘gewoon doen’ en komen snel ter zake. Soms gaan we dan ook als een speer. Dan staan we wel even stil om onze successen samen te vieren. Met een weekendje weg met het hele team, óf een klein cadeautje op z’n tijd. Dat houdt het niet alleen fris, maar ook heel gezellig!

“We zijn een kleinere organisatie en hierdoor erg wendbaar. Iets wat je de ene week bedenkt, zou in de volgende week al uitgevoerd kunnen zijn.”

Matthijs van Dijk
Digital manager

Over Gabson.

Het begon allemaal in 2009 op een kleine zolderkamer in Haarlem. Gabson werd distributeur van het internationaal bekende IMAGE Skincare: een merk dat bekendstaat voor het bieden van oplossingen voor huidproblemen. Al snel werd IMAGE Skincare succesvol in Nederland en België en werd de zolderkamer ingeruild voor een echt kantoor in hartje Haarlem.

Gabson houdt van vernieuwing en hoe krachtig is het als je als organisatie een eigen Nederlands merk ontwikkelt en produceert? In 2019 nam Gabson het Nederlandse merk Vavin over. Dat betekent dat Gabson nu zelf deze producten ontwikkelt en produceert. Weer iets nieuws! Typisch Gabson. 

“Het ontwikkelen van nieuwe skincare producten op basis van wetenschappelijke feiten vormt één van onze essentiële merkwaarden. Ik ervaar ons dynamische team met kennis op het gebied van marketing, sales en wetenschap als zeer positief, wat weer een enorme positieve impact op de skincare branche geeft!”

Lavienja Scheurs-Braams
R&D

Deze website maakt gebruik van cookies.